برای شستشوی ظروف در رستوران ها و آشپزخانه ها از چه دستگاهی استفاده می شود؟

چاپ

برای شستشوی ظروف در رستوران ها و آشپزخانه ها از چه دستگاهی استفاده می شود؟

شرایطی را تصور کنید که در آن یک رستوران، شستن ظروف ناهار یا شام خود را به نیروی انسانی می‌سپارد. برای تمیز کردن حجم زیادی از ظروف، نیاز به نیروی انسانی زیادی خواهد بود و علاوه بر آن وقت زیادی از آن‌ها خواهد گرفت تا بتوانند همه ظروف را تمیز تحویل دهند. در حین انجام فرآیند شست و شو امکان شکستن و آسیب رساندن به ظروف هم وجود دارد که برای رفع تمامی این مشکلات، دستگاهی به نام ظرفشویی صنعتی معرفی شد تا فرآیند تمیز کردن ظروف در رستوران‌ها را بهینه کند.

در رستوران‌ها و آشپزخانه‌های بزرگ برای شستن ظروف از دستگاه‌هایی کمک می‌گیرند تا فرآیند شست و شو را سرعت بخشیده و باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و شوینده شوند. این دستگاه‌ها با نام ماشین ظرفشویی صنعتی شناخته می‌شود و استفاده از آن‌ در یک آشپزخانه مزایای بی شماری به همراه خواهد داشت.

استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی در رستوران‌ها

آیا شما یک غذا خوری یا رستوران داشته و قصد دارید تجارت خود را بهبود بخشید؟ مراقبت از ظروفی که استفاده می‌کنید و ظروفی که برای مشتری خود روی میز می‌گذارید، یک راه عالی برای انجام این کار است. اولین قدم این است که آن‌ها را ضدعفونی کرده و مانع آسیب رسیدن به سطح ظاهری آن‌ها شوید؛ خرید انواع ماشین ظرفشویی صنعتی مانند ماشین ظرفشویی تونلی، ماشین ظرفشویی زیرکانتری، ماشین ظرفشویی هود تایپ (گیوتینی) و... بهترین سرمایه گذاری برای این کار است. علاوه بر اطمینان از شستشوی کارآمد ظروف، هزینه و زمان اختصاص داده شده به این عملکرد را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر این ماشین ظرفشویی صنعتی، کاهش در چندین بخش از آشپزخانه یا رستوران شما را تضمین می‌کند؛ به عنوان مثال کاهش مصرف آب، شوینده‌ها، زمان صرف شده برای شستن ظروف و جلوگیری از شستن ظروف و ایجاد هزینه اضافه.

مزایای استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی

به طور کلی مزایای استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی عبارتند از:

شستشوی کارآمدتر و ایمن‌تر

ماشین ظرفشویی صنعتی از مواد شوینده غلیظ و آب در دمایی بین 60 تا 80 درجه سانتی گراد استفاده می‌کند. این نشان می‌دهد ظروف شما تحت یک فرآیند ضدعفونی بسیار کارآمد قرار می‌گیرند که برای ایمنی و سلامت مشتریان ضروری است. به دلیل این ویژگی می‌توانید اطمینان حاصل کنید ظروفی که قرار است استفاده کنید قبل از استفاده بعدی، عاری از میکروب و باکتری باشند.

صرفه جویی در مصرف آب و محصولات پاک کننده

برخلاف تصور مردم، ماشین ظرفشویی صنعتی آب بسیار کمتری نسبت به شستشوی دستی مصرف می‌کند زیرا ظروف بیشتری را به طور همزمان شستشو داده و همچنان از آبی که وارد ماشین می‌شود در بیش از یک چرخه استفاده می‌کند. صرفه جویی در مواد شوینده نکته دیگری است که باید به آن توجه شود زیرا در ماشین ظرفشویی صنعتی باید از محصول غلیظ استفاده شود و به طور کلی تنها 4 میلی لیتر شوینده برای انجام یک چرخه کامل شستشو کافی است.

صرفه جویی در مصرف آب و محصولات پاک کننده

سرعت بالا در فرآیند تمیز کردن ظروف

یکی دیگر از مزایای باورنکردنی ماشین ظرفشویی صنعتی سرعت آن است. ماشین‌ها معمولاً یک چرخه تمیز کردن 150 ثانیه‌ای دارند. یعنی در 2 دقیقه و نیم و در یک چرخه شست و شوی کامل و کارآمد، تعداد زیادی ظروف را تمیز و خشک خواهند کرد. شستن ظروف به صورت دستی بسیار طولانی‌تر خواهد بود. کارکنان شما در رستوران تنها باید بقایای غذا را از ظروف جدا کرده، آن‌ها را در دستگاه قرار دهند و پس از یک چرخه کوتاه ظروف را خارج کنند.

طول عمر و ماندگاری بالا

اگر ماشین ظرفشویی صنعتی به خوبی نگهداری شده و تعمیرات دوره‌ای انجام گیرد، 20 سال عمر مفید دارد و نیاز به اختصاص هزینه‌های بالا برای تعویض آن نخواهید داشت.

جلوگیری از شکستن ظروف

یکی دیگر از مزیت‌های ماشین ظرفشویی صنعتی کاهش نسبتاً زیاد ظروف شکسته است، زیرا حمل و نقل و جابجایی کمتری دارد. پس از قرار گرفتن ظروف در داخل دستگاه، کل فرآیند شستشو و خشک کردن در داخل دستگاه انجام شده و خطر شکستگی را کاهش می‌دهد.

حفظ بهداشت ظروف رستوران

علاوه بر تمام مزایای ذکر شده در بالا، ماشین ظرفشویی صنعتی خدمات با کیفیتی را نیز به مشتریان شما ارائه می‌دهد. حفظ بهداشت و زیبایی بی عیب و نقص ظروف نشان دهنده کارکرد بی نظیر این ماشین‌ها است. با استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی بهداشت لیوان‌ها، قاشق و چنگال‌ها و ظروف تمیز را تضمین می‌کنید. ظروف پس از شست و شو با این ماشین عاری از میکروب یا باکتری‌هایی خواهد بود که می‌توانند باعث عفونت شوند.