وقتی در شهر قدم میزنید با کافیشاپهای بسیاری مواجه میشوید. امروزه به خاطر سبک زندگی شهری و فروش بالای نوشیدنی گرم و قهوه، کافهها اغلب به صورت بیرونبر نوشیدنی خود را سرو میکنند. برای داشتن یک کافه بیرونبر مناسب مواردی هست که باید در راهاندازی و تامین محصولات به آن توجه کرد. چرا که با داشتن خصوصیات مثبت میتوانید فروش بیرونبر کافه خود را به حداکثر برسانید. در ادامه به این موارد اشاره و برخی از آنها را بررسی میکنیم.
لوازم مورد نیاز برای داشتن یک کافه بیرون بر
دستگاه اسپرسوساز حرفهای
نوشیدنیهای گرم اسپرسو پرمصرفترین محصول کافههای بیرونبر میباشد. به گونهای که تمام کافهها در منوی خود آیتمهایی مانند اسپرسو، آمریکانو، لته، موکا، کاپوچینو و دیگر نوشیدنیهای پایه اسپرسو را دارند. برای آمادهسازی این نوع قهوه نیاز به دستگاه اسپرسوساز میباشد. اما باید به دو نکته توجه بسیار کرد. اول آنکه دستگاهی که میخواهیم تهیه کنیم حتما توان مصرفی بالایی داشته باشد تا بتواند تعداد بالایی قهوه را بدون مشکل آماده کند. این نکته از این لحاظ قابل اهمیت است که استفاده سنگین از دستگاهی گه توان مصرفی پایینی دارد ممکن است به مرور طعم و عطر قهوه را تغییر داده و اصطلاحا قهوه را بسوزاند و عمر مفید دستگاه نیز کاهش مییابد.
دومین نکته اندازههای کروپ و استانداردهای ارتفاع و عرض دستگاه است. چرا که هنگام کار باریستا باید بتواند به راحتی کار را انجام دهد و اندازه برای انواع لیوان بیرونبر کافی باشد. لیوانهای کاغذی که برای سرو بیرونبر استفاده میشود معمولا دارای اندازههای استانداردی هستند که در دستگاههای حرفهای رعایت شده و کار را برای باریستا آسان کرده و احتمال خطا را کم میکند.
قهوه مرغوب و ترکیبات محبوب
برای مشتریانی که قهوه بیرونبر تهیه میکنند کیفیت قهوه بسیار مهم است. لذا خدمات اصلی که آنها دریافت میکنند، یک نوشیدنی خوش طعم و عطر است که انرژی یک طرفدار قهوه را تامین میکند. پس بسیار مهم است ترکیباتی که مشتریان شما بیشتر میپسندند را از رستریهای معتبر تهیه کنید و یا خودتان به خوبی دان قهوه تهیه شده را ترکیب و آسیاب کنید. اگر قصد دارید برای سرو بیرونبر از قهوه ارزان قیمت و معمولی استفاده کنید، توصیه ما به شما این است که از این کار دست بکشید، چرا که نمیتوان رضایت مشتری را جلب کرد.
لیوان کاغذی دوجداره یا لیوانهای بیرونبر دیگر
لیوان بیرونبر مهمترین کالای مصرفیست که باید آن را برای کافه خود تامین کنید. بعد از یک سرو حرفهای با دان قهوه مرغوب و آماده سازی یک نوشیدنی درجه یک، این موضوع اهمیت دارد که در چه لیوانی مصرف شود. فکر کنید جداره لیوان از استحکام کافی برخوردار نباشد و نوشیدنی از آن نشت کند، یا گرمای آن موجب پاره شدن کاغذ جداره شود. یا حتی نازک بودن جداره موجب انتقال حرارت و سوختن دست مشتری شما شود.
اینها همه اتفاقاتیست که خاطری ناآسوده را به یاد مشتری شما میاندازد. اما از همه اینها بدتر آن است که کیفیت لیوان در مواد اولیه ضعیف باشد. از آنجایی که اکثر لیوانهای کاغذی از لایه پلاستیکی در داخل آنها استفاده شده، گرمای نوشیدنی میتواند این پلاستیکها را به محتوای آن وارد کند. این مواد پلیمری طعم و رنگ نوشیدنی را خراب میکند و میتواند منجر به آن شود که مشتری خود را از دست بدهید. ما برای شما پیشنهاداتی داریم تا برای تهیه لیوان بیرون بر قهوه بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
در نظر داشته باشید برای داشتن استحکام لازم حتما از لیوان کاغذی دوجداره استفاده کنید. لیوانهای بسیاری از برندهای داریکپک، دتپک، اکوکرافت و هاتپک در بازار ایران موجود است. داریکپک که بزرگترین تولیدکننده داخلی لیوانهای دوجداره است، در تولیدات خود از کاغذ الیاف نیشکر و جداره دوم از کاغذ مستحکم گلاسه و کرافت استفاده میکند و یک محصول با نام لیوان بیرونبر VIP نیز دارد که بهترین لیوان تولید داخل است و در حال حاضر بیشترین تنوع محصولات را با سایز استاندارد ایرانی دارد.
در میان محصولات خارجی نیز لیوان اکوکرافت یکی از بهترین محصولات در بازار جهانی است. ابعاد آن استاندارد اروپا بوده و کاغذی که در تولید آن به کار میرود از الیاف بامبو در هر دو رنگ سفید و کرافت است. لیوان اکوکرافت کیفیت بسیار بالایی دارد و به خاطر داشتن ابعاد خاص خود که لیوان استارباکس نیز نامیده میشود، از محبوبیت بالایی برخوردار است.