مدیریت یک سازمان علاوه بر این که به تخصص و مهارت بالایی نیاز دارید، نیازمند هوش بالایی هم است، در سال های اخیر راهکارهای مناسبی برای مدیریت سازمان ها ارائه شده است و باید بگوییم که به سادگی می توانید مدیریتی هوشمندانه با نرم افزارهای های مالی و اداری داشته باشید، از این رو در ادامه مهم ترین نرم افزار صورت های مالی که در این کار به شما کمک می کنند را شرح می دهیم.
سیستم خرید و تدارکات
در یک سازمان خرید های به موقع اهیت بالایی دارند، به همین دلیل بخشی به عنوان تدارکات مشغول به کار است تا نیاز های سازمان را برطرف کند. به طور کلی باید به این موضوع توجه کنید که برای خرید یک سازمان باید به قدری خرید کنید که دچار انباشتگی نشوید و البته نیازهای سازمان هم به موقع تامین شود، از این رو یک سیستم خرید و تدارکات کمک بسیاری به شما خواهد کرد.
اگر چه استفاده از سیستم خرید و تدارکات مزیت های بسیاری را برای شما به دنبال دارد، اما توجه داشته باشید که سرعت بخشیدن به کارها از اصلی ترین مزیت های استفاده از آن به حساب می آید، البته توجه داشته باشید که همین سرعت بالا در انجام کارها به دلیل ساده کردن مدیریت خرید و تدارکات است.
مزیت های استفاده از سیستم خرید و تدارکات
با استفاده از یک سیستم کارآمد برای خرید و تدارکات، مزیت های زیادی برای سازمان شما وجود خواهد داشت که در ادامه لیستی از این مزیت ها را بیان می کنیم؛
- از موجودی های سازمان خود به طور دقیق مطلع خواهید بود.
- مدیریت انبارداری به سادگی برای شما انجام می شود.
- تامین کالای مورد نیاز و همچنین مدیریت تامین کنندگان به سادگی انجام می شود.
- استفاده از این نرم افزارها از جمله نرم افزار مدیریت انبار باعث می شود که برنامه ریزی و تصمیم گیری برای شما به سادگی انجام شود.
- هزینه نگهداری از موجودی ها کنترل می شود.
- از کمبود موجودی خاصی پیشگیری خواهد شد.
- کالاهای مورد نظر در زمان مناسبی تامین می شوند.
- از سایر سیستم های حسابداری، انبار و فروش گزارش های دقیقی ارائه خواهد شد که این گزارش ها بسیار مهم هستند.
- تمامی فرآیند خرید و تدارکات به طور کاربردی و بسیار ساده ای پیگیری خواهد شد.
با توجه به مطالب گفته شده در بالا و مزیت هایی که بیان کردیم، به سادگی می توان به این موضوع پی برد که چرا استفاده از سیستم خرید و تدارکات اهمیت بالایی دارد و البته هوشمندانه به حساب می آید.
نرم افزار حسابداری ارزی
حسابداری یکی از مهم ترین قسمت ها در یک سازمان و اداره به حساب می آید که باید توجهی خاص به آن داشته باشید. در بسیاری از موارد شاهد این هستیم که سازمان ها و اداره های مختلف معاملات بین المللی دارند و در این حالت با ارزهای مختلف سر و کار خواهند داشت، توجه داشته باشید که در این حالت سیستم حسابداری معمولی پاسخگوی مناسبی برای نیاز های شما نخواهد بود.
در هنگامی که سازمان شما با چندین ارز مختلف سر رو کار دارد، باید از نرم افزار حسابداری ارزی استفاده کنید. ارتباطات برون مرزی معمولا با ارزهایی مانند دلار، یورو و لیر انجام می شود، در این حالت با داشتن یک نرم افزار حسابداری ارزی به سادگی می توانید به کارهای حسابداری رسیدگی کنید، بدون آن که مشکلی برای شما به وجود آید.
امکانات یک نرم افزار حسابداری ارزی
یک سیستم حسابداری ارزی برای آن که بتواند نیازهای کاربران را برطرف کند، باید امکانات خاصی را داشته باشد که در ادامه این امکانات و ویژگی ها را شرح خواهیم داد.
- شما به سادگی می توانید با دقت بالایی نرخ ارز را ثبت کنید، این موضوع در هنگام محاسبه نوسانات ارزی کاربرد بسیاری دارد.
- چندین ارز را به طور همزمان می توانید در این نرم افزار ثبت کنید.
- اسناد مختلف را به دو صورت ارزی و ریالی در این نرم افزار می توانید ثبت کنید.
- این نرم افزار به شما امکان می دهد که یک ارز را به عنوان ارز پایه در نظر بگیرید و این کار در ادامه کاربردهای بسیاری را برای شما خواهد داشت.
- فاکتورها و اسناد موجود بر اساس آخری نرخ ارز ثبت خواهند شد.
- به سادگی پیش فاکتور ارزی برای شما به ثبت می رسد.
- شاهد این هستیم که در نرم افزار حسابداری ارزی از بیش از 5 زبان دنیا پشتیبانی می شود.
- گزارش های ارزی به شما ارائه می شود.
- چاپ رسید هم در این نرم افزار امکان پذیر است.
سیستم مدیریت انبار داری
در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که در رابطه با سیستم حسابداری اطلاعاتی را بیان کنیم. در تجارت از حسابداری به عنوان مغز و کنترل کننده کسب و کار یاد می شود، این در حالی است که از انبارداری به عنوان قلب یک سازمان و کسب و کار یاد می شود. یعنی اگر می خواهید سازمان و اداره شما به خوبی به فعالیت های خود ادامه دهد، باید انبارداری منظم و کنترل شده ای داشته باشید.
سیستم مدیریت انبارداری این امکان را به شما می دهد که فعالیت های مربوط به انبارداری را به سادگی انجام دهید. جریان گردش کالا در یک سازمان به یک انبارداری منظم بستگی دارد، البته توجه داشته باشید که انبارداری و انباشتگی با یکدیگر تفاوت هایی دارند، انبارداری برای یک سازمان مهم و کاربردی است، در صورتی که انباشتگی مزیتی ندارد.
کاربردهای سیستم مدیریت انبارداری
یک سیستم مدیریت انبارداری و نرم افزار دریافت و پرداخت کاربردهای مختلفی را برای شما به دنبال دارد؛
- می توانید مشتری ها را تعریف کنید.
- حسابداری انبار به سادگی انجام می شود.
- گزارش ها به طور منظم و مرتب ارائه خواهند شد.
- اسناد را می توانید بر روی شبکه هم به ثبت برسانید.
- سقف بدهکاری و بستانکاری مناسبی را برای خود تعریف خواهید کرد.
به این موضوع توجه داشته باشید که یک سیستم مدیریت انبارداری باعث می شود که سازمان و اداره شما فعالیتی منظم و دقیق تر داشته باشد.
در نهایت به شما پیشنهاد می دهیم که اگر برای مدیریتی هوشمندانه با نرم افزار حسابداری انبار و اداری به دنبال کارشناس های متخصصی برای مشورت هستید، با تیم پویا سافت تماس بگیرید. کارشناس های ما شما را راهنمایی می کنند، تا بهترین تصمیم را برای سازمان خود بگیرید.
نرم افزار برنامه ریزی تولید
برنامه ریزی توید، همانطور که از نامش پیداست به معنای برنامه ریزی، کنترل و مدیریت تمام فرآیندهای مربوط به بخش تولید سازمان و کسب و کار است. مدیریت ورودی های خطوط تولید، مدیریت خروجیهای خطوط تولید و مدیریت و کنترل مواد اولیه و حتی مدیریت منابع انسانی بخش تولید از مهم ترین کارکردهای برنامه ریزی تولید است.
سازمان ها و کسب و کارهایی که مدل کسب و کار و سازمانی آن ها برپایه تولید محصولات است، اهمیت بسیار زیادی برای قسمت برنامه ریزی تولید در سازمان و کسب و کار خود دارند.
برنامه ریزی تولید کار بسیار طاقت فرسا و زمانبری است. از این رو هر ایده و یا خدماتی که برای صرفه جویی در هزیه ها و صرفه جویی در زمان سازمان ها و کسب و کارها مطرح و منتشر شود برای سازمان ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
بنابراین میتوان به اهمیت نرم افزارهای برنامه ریزی تولید برای این سازمان ها پی برد. نرم افزارهای برنامه ریزی تولید در بحث صرفه جویی در هزینه ها و صرفه جویی در زمان عملکرد بسیار مثبت و خوبی از خود نشان داده و توجه سازمان ها و کسب و کارها را جلب کرده اند.
اهداف نرم افزار برنامه ریزی و کنترل تولید
در این قسمت اهداف و کارکردهای نرم افزارهای برنامه ریزی تولید را تشریح خواهیم کرد. بعد از مطالعه این قسمت قطعا درک عمیقی از اهمیت این نرم افزار ها در سازمان و کسب و کار ها خواهید داشت. برخی از اهداف و عملکردهای نرم افزارهای برنامه ریزی و کنترل تولید شامل موارد زیر هستند:
بررسی دقیق سفارشات، فرآیند تولید، نیروی انسانی و …
تحویل به موقع سفارشات
به حداقل رساندن زمان تولید
کاهش هزینههای تولید
کاهش هزینههای نگهداری
جلب رضایت مشتریان با ارتقای سطح کیفی و کاهش قیمت تمام شده
برگرفته از وب سایت شرکت طرح اندیشان پویا با 18 سال سابقه درخشان در صنعت نرم افزارهای مالی ایران به آدرس اینترنتی پویا سافت https://puyasoft.com/